MAPA SPOLUPRÁCE | RANKING

RANKING VYSOKÝCH ŠKÔL

Podnik IČO: 36467430

Základný výber

Špecifický výber

Zoraďuj: Vysoká škola | Študijný program | Skóre | Podnik

Nájdených spoluprác: 6 Zoraďujem podľa: skóre od najlepšieho

Katedra hodnotenia a spracovania živočíšnych produktov
Technológia potravín II.
skóre30.1
poradie309
zameraniePoľnoh.-lesnícke a veterinárne vedy
SK NACE10
Výroba potravín
Katedra biochémia a biotechnológie
Biotechnológie III.
skóre28.1
poradie358
zameranieTechnické vedy
SK NACE10
Výroba potravín
Katedra biochémia a biotechnológie
Biotechnológie II.
skóre27.1
poradie418
zameranieTechnické vedy
SK NACE10
Výroba potravín
Katedra výrobnej techniky
Výrobná technika I.
skóre16
poradie1454
zameranieTechnické vedy
SK NACE10
Výroba potravín
podnik potvrdil inú fakultu
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín
Bezpečnosť a kontrola potravín II.
skóre14.6
poradie1580
zameraniePoľnoh.-lesnícke a veterinárne vedy
SK NACE10
Výroba potravín
Výživa ľudí II.
skóre3
poradie2826
zameraniePoľnoh.-lesnícke a veterinárne vedy
SK NACE10
Výroba potravín
Škola doplnila údaje, ale chýba skóre zo strany školy


www.vysokoskolacidopraxe.sk